Кошик
424 відгуків
НЕМАЄ ЗВ'ЯЗКУ? ПИШІТЬ У ВАЙБЕР ТА ТЕЛЕГРАМ+380 97 55 65 758
+380 (97) 556-57-58
+380 (93) 556-57-59
+380 (97) 563-64-64
обл Дніпропетровська, с.Лобойківка, вул. Центральна, 125, Петриковка, Україна
Інтернет-магазин "ТехБаза"
Залишити відгук

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту www.techbaza.ua (далі – Сайт)».

У цьому документи роз'ясненнями яснюється, які віді інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може вікорістовуватіся і надаватися ця інформація. Збір та використання персональних даних Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей придбання товару на Сайті. Після заповнення форми для оформлення замовлення, а також форми зворотного зв'язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Сайтом своїх персональних та контактних даних.

Сайт може зберігати інформацію про з'єднання єднання, трафік, дату та годину тривалості роботи відвідувача на Сайті, номер телефону, ПІП, e-mail. Персональні дані відвідувачів використовуються задля оброблення замовлення,забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB - сторінки від несанкціонованого доступу".

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років. При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, тощо. Жодна з цих дій не пов'язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Умови надання інформації (Disclaimer) Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Тієї факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ві можете зв'язку язатися з нами за адресою електронної пошти zakaz.techbaza@gmail.com.

Автоматичний збір і використання інформації. Автоматично збирається і зберігається наступна інформація: - доменне ім'я, IP-адреси, за допомогою який ви заходите на Сайт; - вид браузера та операційної системи; - дата і час відвідування Сайту; - переглянуті сторінки; Відомості про трафік, який проходити через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники Сайту не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій. Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Сайт, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу власників Сайту. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах. При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner